nl

Welkom op Camping de Meistershof in Drenthe

De Meistershof is een gezellige, rustige, 4**** familiecamping met aandacht voor elkaar, gelegen aan de rand van nationaal park “Dwingelderveld” en “het Drents/Friese Woud”. In het prachtige Drenthe dicht bij gezellige brinkdorpjes als Dwingeloo, Diever, Ruinen en Havelte vindt u ons parkachtige kampeerterrein met goed verzorgde, royale kampeerplaatsen, stacaravan- en camperplaatsen. Op het kampeerterrein van deze familiecamping vindt u grote plaatsen waar u heerlijk kunt kamperen in Drenthe..
Behalve twee nationale parken zijn er meer prachtige natuurgebieden zoals de Dwingelose heide en het Lheebroekerzand. Daarnaast zijn er diverse bezienswaardigheden: de hunebedden in Borger, Havelte en Diever, het planetron en de schaapskudde van Dwingeloo en Ruinen. Altijd weer een prachtig gezicht als de schapen terug komen over de heide.
Fietsexcursie onder leiding van deskundige gidsDirect vanaf de camping vindt u kilometers lange wandel en fietspaden om al wandelend of fietsend het mooie Drenthe te ontdekken.
Ook viswater is in de directe omgeving van de camping te vinden.
Op de camping zelf zijn ruime spel- en recreatiemogelijkheden waaronder een midgetgolfbaan met prachtig uitzicht op het nationaal park, een recreatieruimte voorzien van een bibliotheek, overdekte zandspeelplaats en een recreatieprogramma in de meivakantie en het hoogseizoen.

het ecologisch toiletgebouwHet nieuwe ecologische gebouwde sanitairgebouw is voorzien van alle luxe en comfort. Door de ANWB gewaardeerd met een 9.3. Diverse plaatsen beschikken over een eigen aansluiting voor water en riool en ook privé sanitair behoord tot de mogelijkheden.

Naast kamperen in uw eigen tent of caravan is het ook mogelijk een stacaravan of trekkershut te huren. Ook zijn er perfect geoutilleerde camperplaatsen beschikbaar met vrij uitzicht op het nationaal park.
Op het gehele kampeerterrein kunt u beschikken over draadloos internet (Wifi).

“Meistershof”
Lheebroek 33
7991 PM Dwingeloo
Fam. W. Klaassen
Tel: 0521 597 278
E-mail: info@meistershof.nl

Kampeeraktie

Drenthe campings