Groepsaccommodatie de Boerderij in Drenthe

Informatie

groepsaccommodatie huren drentheGroepsaccommodatie de Boerderij in Drenthe is gelegen op een schitterende locatie, namelijk aan de rand van een Nationaal Park. De bijzondere groepsaccommodatie is geschikt voor 6 tot 30 personen en stamt uit het jaar 1897. Veel originele elementen, zoals een handgemaakte trap die rondom één van de oude gebinten is gebouwd, zijn bewaard gebleven en dat maakt deze groepsaccommodatie in Drenthe echt uniek. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor natuurexcursies, puzzeltochten en leuke groepsactiviteiten in de natuur.

Ruime groepsaccommodatie in Drenthe met goede faciliteiten

groepsaccommodatie huren drentheRuime Groepsaccommodatie de Boerderij in Drenthe is van goede faciliteiten voorzien. Ideaal voor bijvoorbeeld een weekje weg met vrienden of een gezellig familieweekend. De groepsaccommodatie beschikt over een gezellige recreatie- en woonkamer, uitgebreide keuken en goed onderhouden sanitair op de begane grond. Op de bovenverdieping bevinden zich ruime slaapkamers en een extra toilet. Ook is er wifi aanwezig en zijn er diverse sport- en speelmogelijkheden in en rondom de accommodatie.

Sport- en speelvoorzieningen in en rondom de accommodatie

groepsaccommodatie huren drentheNabij de Groepsaccommodatie de Boerderij bevindt zich een grote speeltuin met overdekte zand-water-speelplaats, zodat ook bij slecht weer kinderen lekker kunnen blijven spelen. Zo is er verder een sportveld, een midgetgolfbaan en voor de allerkleinsten is er ook een zandbak aanwezig om lekker in te spelen.

Rondom de accommodatie bevindt zich ook een jeu-de-boulesbaan en een dierenweide met onder meer geitjes en bokjes. De dieren mogen zelfs geaaid worden. Natuurlijk kunt u ook lekker wandelen, fietsen of gaan hardlopen in de wonderschone groene natuur. Kinderen kunnen zich ook in de omgeving helemaal uitleven.

Eropuit in Drenthe

Combineer uw verblijf in de groepsaccommodatie van Meistershof met een gezellig dagje uit of een leuke groepsactiviteit in Drenthe. Zo kunt u kiezen voor een dag vertier in een dierentuin, kinderspeelparadijs of attractiepark zoals Attractiepark Slagharen. Maar u kunt natuurlijk ook gaan vissen bij de mooie nabijgelegen visvijver, mountainbiken in de bossen of deelnemen aan een georganiseerde solextour. In de omgeving worden tevens diverse groepsworkshops gehouden. Gemoedelijke dorpjes als Diever en Dwingeloo en bijzondere bezienswaardigheden zoals de Drentse hunebedden en bekende monumentale gebouwen zijn ook zeker een bezoekje waard.

Bekijk onze foto's       Prijsopgave       Online reserveren

 

Informatie aanvragen

 

Daarom kiezen onze gasten voor Groepsaccommodatie Meistershof:

  • Ligging bij Nationaal Park Dwingelderveld
  • Oplaadpunt elektrische auto’s en fietsen
  • Speelfaciliteiten voor jong en oud
  • Kampvuurplaats
  • Professionele keuken
  • Sfeervolle boerderijen
  • Groot terras
  • Wifi
logo1logo2logo3logo4logo5logo5adaclogonkc