Groepsaccommodatie voor 30 personen in Drenthe? Ontdek groepsaccommodatie De Es!

Informatie

groepsaccommodatie 30 personen drentheGroepsaccommodatie voor 30 personen in Drenthe gezocht? Kom overnachten in groepsaccommodatie De Es van Meistershof! Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 6 tot 30 personen en laat elk familie- of vriendenuitje tot zijn recht komen. Onze groepsaccommodatie voor 30 personen in Drenthe is gelegen aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld en natuurgebied Lheebroekerzand. Kortom, de locatie is schitterend en leent zich uitstekend voor leuke dagjes uit.

De sfeervolle groepsaccommodatie is gezellig ingericht en biedt veel privacy. Het heeft een unieke traditionele bouwstijl en is de perfecte plek voor een ontspannen verblijf. De groepsaccommodatie van Meistershof is van alle gemakken voorzien en speciaal voor mindervaliden zijn er slaapgelegenheden op de begane grond.

Comfortabele groepsaccommodatie voor 30 personen in Drenthe: van alle gemakken voorzien

groepsaccommodatie 30 personen Onze groepsaccommodatie voor 30 personen in Drenthe is van alle gemakken voorzien en is daarom erg geschikt voor bijvoorbeeld een gezellig familieweekend. Er bevindt zich op de begane grond een ruime recreatie- en woonkamer, enkele slaapgelegenheden en een goed gefaciliteerde keuken.

De ruime slaapkamers en een extra douche en toilet vindt u op de bovenverdieping.

Ook kunt u in overleg op één van de kampvuurplaatsen een kampvuur laten opzetten. Ziet u uzelf en uw familie of vrienden al zitten; lekker marshmallows roosteren of luisterend naar mooie gitaarmuziek?

Lekker sporten en spelen in en rondom onze groepsaccommodatie voor 30 personen in Drenthe

groepsaccommodatie 30 personen drenthe hurenIn en rondom deze groepsaccommodatie voor 30 personen in Drenthe is er van alles te beleven op het gebied van sport en spel. Op het terras van de accommodatie staat naast een gasbarbecue een grote tafeltennistafel waar jong en oud een sportief spel kunnen spelen.

Rondom het familiehuis bevindt zich een grote speeltuin met overdekt gedeelte voor kinderen. Ook is er een midgetgolfbaan, jeu-de-boulesbaan en een zandbak voor de allerkleinsten.

De natuurgebieden rondom onze groepsaccommodatie voor 30 personen in Drenthe lenen zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, hardlopers en vissers. Kinderen kunnen zich ook urenlang onbezorgd vermaken: van het bouwen van boomhutten tot ravotten in de bossen.

Dagjes uit in Drenthe

Tijdens uw verblijf in Groepsaccommodatie De Es is het natuurlijk ook gezellig om een dagje uit te gaan in Drenthe. Zo kunt u met de hele familie dorpjes als Diever en Dwingeloo ontdekken of een natuurexcursie maken, maar ook is een puzzeltocht langs diverse hoogtepunten in Drenthe erg leuk om te ondernemen met de hele familie of vriendengroep. Wilt u echt graag een hele dag eropuit, dan kunt u bijvoorbeeld de Wildlands Adventure Zoo in Emmen of Attractiepark Slagharen bezoeken. Twee echte aanraders!

Bekijk onze foto's       Prijsopgave       Online reserveren

Wilt u alvast onze groepsaccommodatie voor 2021 boeken of wenst u een afwijkende periode? Neem dan even contact met ons op.

 

Informatie aanvragen

 

Daarom kiezen onze gasten voor Groepsaccommodatie Meistershof:

  • Ligging bij Nationaal Park Dwingelderveld
  • Oplaadpunt elektrische auto’s en fietsen
  • Speelfaciliteiten voor jong en oud
  • Kampvuurplaats
  • Professionele keuken
  • Sfeervolle boerderijen
  • Groot terras
  • Wifi
logo1logo2logo3logo4logo5logo5adaclogonkc