Grote groepsaccommodatie in Drenthe huren 

grote groepsaccommodatie drentheBent u op zoek naar een grote groepsaccommodatie in Drenthe? Dan bent u bij Meistershof in Dwingeloo aan het juiste adres. Gedurende het hele jaar bent u van harte welkom om te genieten van een perfecte verblijf of een weekendje weg met uw familie, vrienden of vriendinnen of uw vereniging of club.

Meistershof beschikt over 2 groepsaccommodaties: Groepsaccommodatie de Boerderij en Groepsaccommodatie de Es . De accommodaties liggen naast elkaar en zijn door grote groepen perfect gezamenlijk te huren. Wat onze groepsaccommodaties zo uniek maakt is de ligging naast een Nationaal Park en de originele elementen en de unieke traditionele bouwstijl. Een grote groepsaccommodatie in Drenthe huren doet u bij Meistershof!

De Boerderij, grote groepsaccommodatie in Drenthe

De boerderij is geschikt voor 6 tot 30 personen en stamt uit het jaar 1897. Van de originele elementen is het een ander bewaard gebleven zoals de handgemaakte trap die rondom een van de oude gebinten gebouwd is. Dit is een van de aspecten die deze grote groepsaccommodatie in Drenthe uniek maakt. De Boerderij in Drenthe is net als de Es van alle gemakken voorzien; een gezellige recreatie- en woonkamer, een volldig ingerichte keuken en een fijne tuin waar u heerlijk kunt vertoeven als het zonnetje schijnt. Op de bovenverdieping vindt u de ruime slaapkamers en een extra toilet.

Grote groepsaccommodatie in Drenthe: de Es

grote groepsaccommodatie in drentheOok Groepsaccommodatie De Es is tevens geschikt voor 6 tot 30 personen. Deze grote groepsaccommodatie in Drenthe is net als de Boerderij sfeervol ingericht. De Es is naast de Boerderij gelegen, zo zijn de twee groepsaccommodaties voor grote groepen ook gezamenlijk te huren. De Es is van alle gemakken voorzien: speciaal voor mindervaliden zijn er op de begane grond ook slaapgelegenheden. Ook bevinden zich op de begane grond een ruime recreatie- en woonkamer en een goed gefaciliteerde keuken. Een extra douche en toilet vindt u op de bovenverdieping.

Een grote groepsaccommodatie in Drenthe huren doet u bij Meistershof

Een familieweekend of weekendje weg met vrienden bij een van de grote groepsaccommodaties in Drenthe van Meistershof staat garant voor een perfecte tijd. Zoek niet verder en boek uw grote groepsaccommodatie in Drenthe direct bij Meistershof!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de beschikbaarheid opvragen of een passende vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Informatie aanvragen

 

Daarom kiezen onze gasten voor Groepsaccommodatie Meistershof:

  • Ligging bij Nationaal Park Dwingelderveld
  • Oplaadpunt elektrische auto’s en fietsen
  • Speelfaciliteiten voor jong en oud
  • Kampvuurplaats
  • Professionele keuken
  • Sfeervolle boerderijen
  • Groot terras
  • Wifi
logo1logo2logo3logo4logo5logo5adaclogonkc