Zorgeloos op vakantie naar Camping Meistershof

Heeft u een vakantie gepland staan op Camping Meistershof of wilt u graag reserveren? Dan informeren wij u graag over de recente ontwikkelingen in het kader van het coronavirus en geven antwoord op de meest gestelde vragen. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Gaat de camping open?

Op last van de overheid dient ons sanitairgebouw gesloten te blijven tot tenminste 20 mei. Daarom hebben wij besloten de camping tot 1 mei te sluiten. 

Indien u met uw camper op vakantie wilt dan is dat wel mogelijk. Ons camperpark is wel geopend, u kunt via onze digitale zuil uw boeking plaatsen waarna u het terrein op kan. De slagbomen herkennen uw kenteken welke u bij de boeking invult. Aangezien het sanitairgebouw gesloten is dient u wel voor uw eigen sanitaire voorzieningen te zorgen.

Kan ik nu al kamperen met mijn camper?

Ja, dat kan. Onze camperplaatsen zijn het gehele jaar geopend en u kunt ook nu gewoon een camperplaats reserveren. De camperplaatsen zijn zeer ruim van opzet zodat u zorgeloos van vakantie kunt genieten.

Op last van de overheid blijft het sanitairgebouw tot tenminste 20 mei gesloten. Daarom hebben wij besloten de camping (kampeerplaatsen en verhuur) tot 1 mei te sluiten.

Wanneer u online uw vakantie reserveert en betaalt, kunt u direct doorrijden naar uw camperplaats. De slagbomen gaan automatisch open wanneer u uw kenteken invult bij het online reserveren.

Kan ik bij jullie vakantie vieren?

Indien u met uw camper op vakantie wilt bent u bij ons van harte welkom op onze camperplaatsen. Onze kampeerplaatsen en verhuur zijn tot tenminste 1 mei gesloten.

Om eventuele zorgen bij u weg te nemen informeren wij u graag op deze pagina over onze maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarbij bieden wij een “zorgeloos boeken” garantie en kunt u uw vakantie kosteloos omboeken mocht dat nodig zijn.

Op last van de overheid blijft ons sanitairgebouw tot tenminste 1 mei gesloten. U dient dan ook zelf voor uw saniatire voorzieningen te zorgen als u gebruik maakt van onze camperplaatsen.

Zijn alle faciliteiten open?

Op last van de overheid blijft ons sanitairgebouw inclusief ons privé sanitair in het gebouw gesloten. Lees hier meer over de noodverordening: https://www.vrd.nl/coronavirus-in-drenthe/nieuwsoverzicht.html.

Is het wel toegestaan om chemische toiletten te legen aan de buitenkant van de sanitaire voorzieningen? 

Nee, een sanitair gebouw is in z’n geheel gesloten en mag niet gebruikt worden, dus ook niet aan de buitenkant. 

Helaas blijft de horeca gesloten en is er vooralsnog geen animatie voor de kinderen. Uiteraard zijn er in de grote speeltuin voldoende speelfaciliteiten voor kinderen.

Mag privé sanitair in een toiletgebouw wel open blijven?

Nee, het besluit is om toiletgebouwen te sluiten, ook als het een privé sanitair betreft als onderdeel van een toiletgebouw. Dit zou namelijk betekenen dat voor toegang het toiletgebouw in zijn geheel open moet blijven.

Is het wel toegestaan om chemische toiletten te legen aan de buitenkant van de sanitaire voorzieningen?

Nee, een sanitair gebouw is in z’n geheel gesloten en mag niet gebruikt worden, dus ook niet aan de buitenkant.

Wat doen jullie om verspreiding van het virus tegen te gaan?

Wij volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en autoriteiten. Daarbij hebben wij een aantal extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan, waaronder:

 • Bij het inchecken schudden wij geen handen, maar wij heten u graag mondeling van harte welkom
 • Wij vragen u niet met het hele gezin in te checken, maar met 1 persoon
 • Wij houden minimaal 1,5 meter afstand van onze gasten
 • Het sanitair is gesloten op last van de overheid
 • Onze voorkeur gaat uit naar online boekingen en betalingen. Wanneer u tijdens het online boeken tevens uw kenteken invult, kunt u bij aankomst op de camping zelfs direct doorrijden naar uw vakantieplek.

Gedurende uw vakantie vragen we u het landelijke beleid zoals gesteld door het RIVM op te volgen, dat wil zeggen:

 • Hoesten en niezen in uw elleboog of een wegwerpzakdoekje
 • Geen lichamelijk contact in het kader van handen schudden
 • Houd waar mogelijk minimaal 1,5 meter afstand van elkaar  
 • Was regelmatig uw handen met zeep gedurende minimaal 25 seconden

Kom alleen vakantie vieren wanneer u geen griepverschijnselen hebt. Bent u verkouden of heeft u (lichte) klachten? Dan verzoeken we u uw vakantie om te boeken en eerst thuis uit te zieken.

Kan ik mijn vakantie omboeken?

Dat is uiteraard mogelijk. Bij ons kunt u uw vakantie tot 1 dag voor aankomst kosteloos omboeken naar een nieuwe vakantieperiode. Indien u al een aanbetaling heeft gedaan, wordt dit omgezet naar een vakantietegoed dat wordt verrekend met uw nieuwe vakantie.

Voor het omboeken van een vakantie hanteren wij de volgende voorwaarden:

 • Het omboeken van uw vakantie is mogelijk tot 1 dag voor aankomst
 • Het omboeken kan naar een nieuwe periode tot 30 september 2020
 • Eventuele hogere kosten voor de nieuwe verblijfsperiode zijn voor eigen rekening
Kan ik mijn vakantie annuleren?

Wanneer een vakantie (last minute) wordt geannuleerd gelden normaliter de reguliere annuleringsvoorwaarden van de RECRON. Echter raakt het coronavirus ons allemaal en bieden we graag een passende oplossing.

Wij bieden u aan om uw vakantie kosteloos om te boeken naar een later moment. Meer informatie over het omboeken van een vakantie kunt u hierboven nalezen.

Van harte welkom op Camping Meistershof!

U bent van harte welkom om uw vakantie te vieren op Camping Meistershof. Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dan ook op uw flexibiliteit, begrip en medewerking om er samen een ongekend vakantieseizoen van te maken!

Meer informatie

Heeft u nog aanvullende vragen over een vakantie op Camping Meistershof, neem dan gerust contact met ons op.

Graag tot ziens op Camping Meistershof!

Wim en Janneke Klaassen
Camping Meistershof

logo1logo2logo3logo4logo5logo5logo7