Campingdiensten op Christelijke Camping Meistershof in Drenthe

Informatie

Tijdens een onvergetelijke vakantie op christelijke Camping Meistershof in Drenthe kunt u campingdiensten volgen. Deze campingdiensten worden gehouden in de openlucht. Traditiegetrouw worden er circa 7 diensten gehouden op onze christelijke camping. Is het mooi weer, dan worden de diensten in de tuin van de boerderij gehouden. Als het weer te wensen overlaat worden de campingdiensten in de recreatiezaal gehouden.

Campingdiensten in de openlucht

christelijke camping meistershof drentheDe eerste campingdienst wordt altijd gehouden met Pinksteren. Volgende diensten zijn in het hoogseizoen te volgen. Tijdens de diensten worden veelal bekende liederen gezongen. De prediking wordt op kinderen aangepast, zodat ook zij een bijzondere dienst kunnen beleven. Na afloop is er uiteraard gratis koffie, thee en ranja. Brug-Es Kerk in Dwingeloo organiseert de samenkomsten op onze christelijke camping in Drenthe.

Kerken in Drenthe

In het mooie Drenthe kunt u naast mooie groene natuurgebieden ook gezellige dorpjes bezoeken. Daarnaast liggen er vele bijzondere kerken in de nabije omgeving van Camping Meistershof. Zo vindt u bijvoorbeeld in het gemoedelijke dorpje Diever, Beilen en Dwingeloo prachtige kerken. Bij bevelen u de volgende kerken aan: 

Beleef de camping

Verblijft u op onze camping, dan kunt u gebruik maken van het duurzame en ecologische sanitairgebouw waar buiten letterlijk naar binnen is gehaald voor nog meer natuurbeleving.

Op de camping is een snackbar aanwezig en voor een vergeten boodschap kunt u terecht in onze campingwinkel. Ook is er gratis wifi en zijn er diverse speelvoorzieningen voor kinderen, waaronder een grote speeltuin met overdekte zand-water-speelplaats. In de zomervakantie organiseert het recreatieteam diverse activiteiten voor jong en oud.

Honden zijn ook welkom tijdens het kamperen. Wij hebben zelfs een speciale hondendouche ter verkoeling van uw trouwe viervoeter. In de zomer worden er diverse openlucht campingdiensten gehouden waar u van harte welkom bent.

Extra’s en service voor onze campinggasten

Als seizoenskampeerder kunt u tijdens uw vakantie eigenaar zijn van een stukje grond, ook wel onze Hoftuinen genoemd. Hier kunt u biologische groenten en fruit verbouwen. Tijdens uw verblijf kunt u dus lekker uit eigen tuin eten. Ook voor kinderen is dit concept natuurlijk leuk en bovendien erg leerzaam.

Op de camping bevindt zich een geheel overdekte en afsluitbare fietsenstalling, zodat u uw fiets veilig en droog kunt plaatsen. Wilt u gaan fietsen, dan kunt u snel en eenvoudig bij uw fiets.

Uniek: glasvezelaansluiting op uw kampeerplaats!

De meeste kampeerplaatsen beschikken over een glasvezelaansluiting waarmee u gebruik kunt maken van uw thuis-tv-abonnement. Om gebruik te maken van uw tv-abonnement moet u wel uw de (inlog)gegevens van uw abbonement of zenderkastje meenemen. Op de receptie kunt u tegen betaling toegang krijgen tot het internet. 

logo1logo2logo3logo4logo5logo5adaclogonkc