Goede faciliteiten tijdens uw verblijf in Drenthe

Tijdens uw verblijf in een door groen omringde groepsaccommodatie van Meistershof in Drenthe geniet u van de diverse faciliteiten. Op het terrein van de groepsaccommodatie bevinden zich onder andere vele sport- en speelvoorzieningen, een snackbar en een campingwinkel voor de vergeten boodschap en verse broodjes. Ook kunt u ’s avonds gezellig bij het kampvuur zitten. Ziet u het al voor u? Heerlijk marshmallows roosteren en genieten van het samenzijn?

Benieuwd naar de vele faciliteiten?

groepsaccommodatie drentheNatuurlijk is de gehuurde groepsaccommodatie van alle gemakken voorzien, maar tijdens uw verblijf kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten van Camping Meistershof. Zo wordt het Praathuis meermaals omgetoverd tot een snackbar waar u lekkere friet en snacks kunt verkrijgen en is er een campingwinkel. Daar kunt u de vergeten boodschappen en gas voor de barbecue halen. ’s Morgens kunt u er ook een krant ophalen en natuurlijk worden er lekkere verse broodjes verkocht. In het hoogseizoen worden er voor de liefhebbers af en toe campingdiensten gehouden in de open lucht.

Groepsaccommodatie met kinderfaciliteiten

groepsaccommodatie drentheIn de groepsaccommodaties van Meistershof zijn kindervoorzieningen zoals kinderbedjes en kinderstoelen aanwezig. Ook zijn er diverse speelfaciliteiten zoals een grote tafeltennistafel. Leuk voor jong en oud. Op het terrein is er onder meer een zandbak, midgetgolfbaan, een fantastische speeltuin met overdekte zand-water-speelplaats en zelfs een jeu-de-boulesbaan. Ook kunt u zelf natuurlijk een balletje trappen of bijvoorbeeld gaan badmintonnen of volleyballen.

Natuurbelevenis in Drenthe

De omgeving van de groepsaccommodaties is uniek en tijdens uw familieweekend of weekje weg kunt u de natuur van Drenthe echt beleven. Maak bijvoorbeeld een leuke puzzeltocht of een gezamenlijke fietstocht en ontdek de prachtige omgeving. Ook is het mogelijkom, tegen een vergoeding, een ballonvaart te boeken. De precieze route blijft nog even geheim, dat ligt helemaal aan de windrichting!

Informatie aanvragen

 

Daarom kiezen onze gasten voor Groepsaccommodatie Meistershof:

  • Ligging bij Nationaal Park Dwingelderveld
  • Oplaadpunt elektrische auto’s en fietsen
  • Speelfaciliteiten voor jong en oud
  • Kampvuurplaats
  • Professionele keuken
  • Sfeervolle boerderijen
  • Groot terras
  • Wifi
logo1logo2logo3logo4logo5logo5adaclogonkc