Familiehuis aan Nationaal Park Dwingelderveld

groepsaccommodatie drenthe meistershofHet gezellige en originele familiehuis van Meistershof ligt pal aan Nationaal Park Dwingelderveld en natuurgebied Lheebroekerzand. Unieke gebieden in de schitterende Drentse streek. Tijdens uw verblijf met familie of vrienden kunt u dan ook allerlei leuke activiteiten beleven. Zo kunt u mooie wandel- en fietstochten maken en gezellige dorpjes als Diever en Dwingeloo ontdekken. Diverse leuke groepsactiviteiten vallen natuurlijk eveneens onder de vele mogelijkheden. Ook liggen er diverse grote winkelsteden en familieparken om de hoek.

Een sportief dagje uit

eropuit met groep in drentheDe natuur van Drenthe is werkelijk prachtig. Onze accommodatie is omringd door groen, uitgestrekte heidevelden en prachtige meren. Visliefhebbers kunnen zelfs een hengel uitgooien bij de nabijgelegen visvijver.

De omgeving leent zich uitstekend om te wandelen en fietsen in Drenthe. Heeft u een elektrische fiets, dan kunt u deze gewoon nabij het familiehuis opladen via onze elektrische laadpunten. Ook kunt u bijvoorbeeld lekker gaan hardlopen door de unieke natuur van Drenthe.

Dorpjes als Dwingeloo en Orvelte liggen ook op steenworp afstand en zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Museumdorp Orvelte kent bijvoorbeeld een rijke historie. Er worden dan ook regelmatig leuke themadagen en gezellige evenementen gehouden.

Familietripjes en groepsuitjes in Drenthe

Ook op het gebied van familietripjes en groepsuitjes valt er genoeg te beleven in Drenthe. Zo kunt u met de familie een dagje naar een attractiepark in de buurt gaan of de Wildlands Adventure Zoo in Emmen bezoeken. Ook voor kinderen is dit een hele belevenis. In de omgeving worden ook diverse groepsactiviteiten als een georganiseerde solextour, mountainbikerit of groepsworkshop gehouden. Kortom, zo kunt u op originele wijze de prachtige omgeving ontdekken. Heeft niemand zin om te koken? Niet getreurd, want in de nabije omgeving van het familiehuis kunt u ook gezellig met de hele groep uit eten.

Daarom kiezen onze gasten voor Familiehuis Meistershof:

  • Ligging bij Nationaal Park Dwingelderveld
  • Oplaadpunt elektrische auto’s en fietsen
  • Speelfaciliteiten voor jong en oud
  • Kampvuurplaats
  • Professionele keuken
  • Sfeervolle boerderij
  • Groot terras
  • Wifi
logo1 logo4logo5adaclogonkcbeleefparklogo