Camperpark in Drenthe? Kom naar Meistershof in Dwingeloo!

camperplaats met overkapping drenthe meistershofCamperpark in Drenthe gezocht? Ontdek de luxe camperplaatsen op Camperpark Meistershof in Dwingeloo. Op onze ruime camperplaatsen kunt u het gehele jaar komen kamperen.

Wij bieden diverse type camperplaatsen; van ruime camperplaatsen tot camperplaatsen met een carport en een veranda met lounge set.

Welke camperplaats u ook kiest, u geniet altijd van het uitzicht op National Park Dwingelderveld.

Dit Nationale Park staat bekend als een van de mooiste natuurparken in Drenthe waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken.

Comfortabele, ruime camperplaatsen

Onze comfortplaatsen zijn ideaal voor camperaars die van luxe en comfort houden. De verharde camperplaatsen zijn extra ruim en beschikken over:

  • Wateraansluiting en -afvoer
  • Elektra
  • Groene grasmat
  • Flexibele aankomst- en vertrektijden (slagboom met kentekenherkenning)
  • 24/7 aankomst mogelijk: u kunt boeken op onze digitale boekingszuil
  • Picknicktafel en barbecue mogelijk
  • Wifi of glasvezelaansluiting op de plaats tegen betaling
  • Honden zijn van harte welkom
  • Uniek: huur een camperplaats met overkapping / carport
  • In juli en augustus gratis toegang tot het zwembad van Dwingeloo

Zoek & boek een camperplaats in Drenthe

 
 

De camperplaaten op ons camperpark in Drenthe zijn het hele jaar boekbaar, dus ook in de winter. Zo kunt u lekker lang vakantie vieren, wanneer u maar wilt.

Extra service op ons camperpark in Drenthe: heeft u net uw camper goed en wel staan en moet u toch nog even snel een boodschap doen, dan kunt u gebruik maken van onze shuttleservice binnen een straal van 15 kilometer of een fiets huren op de receptie.

Faciliteiten

Camperpark met goede faciliteiten, service en gastvrijheid

Het camperpark grenst aan onze rustige, groene camping. Gedurende het kampeerseizoen kunt u dan ook gebruik maken van diverse faciliteiten op de camping. Zo beschikken we over een campingwinkel voor de vergeten boodschap en kunt u in de zomer snacks afhalen in de snackbar.

Voor de kinderen is meer dan voldoende te beleven. Zo is er een grote speeltuin met overdekte zand-water-speelplaats, fantastische midgetgolfbaan, zandbak, sportveld en nog meer…!

Camperplaats op ons Camperpark in Drenthe boeken?

Wilt u meer weten over onze camperplaatsen in Drenthe, neem dan even contact met ons op. Of boek online direct uw vakantie op Camperpark Meistershof.

logo1 logo4logo5adaclogonkcbeleefparklogo