Uitstekende faciliteiten op Camping Meistershof

Op Camping Meistershof kunnen campinggasten genieten van uitstekende faciliteiten tijdens hun verblijf. Of u nu van kamperen houdt of liever een trekkershut of stacaravan huurt, op onze camping is aan alles gedacht. Wij bieden goede service en is er voor jong en oud van alles te beleven in en rondom onze familie- en natuurcamping.

Wifi

Gratis wifi op het hele terrein, of kies voor een upgrade

Campingdiensten

Tijdens uw vakantie op christelijke Camping Meistershof in Drenthe kunt u campingdiensten volgen.

Broodjesservice en snackbar

Camping Meistershof beschikt over fantastische faciliteiten en zo ook over een broodjesservice en een snackbar.

Hondendouche

Uw hond is van harte welkom op de camping en kan gebruik maken van de speciale faciliteiten.

Hoftuinen

Verbouw uw eigen biologische groenten en fruit tijdens uw vakantie in de Meisterlijke Hof Tuinen.

Sanitair

Lees alles over ons duurzame sanitairgebouw en de mogelijkheden voor een privé badkamer of privé sanitair.

Speelvoorzieningen

Kinderen kunnen zich op kindvriendelijke Camping Meistershof in Drenthe fantastisch vermaken.

Beleef de camping

Verblijft u op onze camping, dan kunt u gebruik maken van het duurzame en ecologische sanitairgebouw waar buiten letterlijk naar binnen is gehaald voor nog meer natuurbeleving.

Op de camping is een snackbar aanwezig en voor een vergeten boodschap kunt u terecht in onze campingwinkel. Ook is er gratis wifi en zijn er diverse speelvoorzieningen voor kinderen, waaronder een grote speeltuin met overdekte zand-water-speelplaats. In de zomervakantie organiseert het recreatieteam diverse activiteiten voor jong en oud.

Honden zijn ook welkom tijdens het kamperen. Wij hebben zelfs een speciale hondendouche ter verkoeling van uw trouwe viervoeter. In de zomer worden er diverse openlucht campingdiensten gehouden waar u van harte welkom bent.

Extra’s en service voor onze campinggasten

Als seizoenskampeerder kunt u tijdens uw vakantie eigenaar zijn van een stukje grond, ook wel onze Hoftuinen genoemd. Hier kunt u biologische groenten en fruit verbouwen. Tijdens uw verblijf kunt u dus lekker uit eigen tuin eten. Ook voor kinderen is dit concept natuurlijk leuk en bovendien erg leerzaam.

Op de camping bevindt zich een geheel overdekte en afsluitbare fietsenstalling, zodat u uw fiets veilig en droog kunt plaatsen. Wilt u gaan fietsen, dan kunt u snel en eenvoudig bij uw fiets.

Uniek: glasvezelaansluiting op uw kampeerplaats!

De meeste kampeerplaatsen beschikken over een glasvezelaansluiting waarmee u gebruik kunt maken van uw thuis-tv-abonnement. Om gebruik te maken van uw tv-abonnement moet u wel uw de (inlog)gegevens van uw abbonement of zenderkastje meenemen. Op de receptie kunt u tegen betaling toegang krijgen tot het internet. 

logo1logo2logo3logo4logo5logo5adaclogonkc