Stacaravan

Huur een luxe stacaravan of onze landhuis-stacaravan voorzien van alle gemakken. Heerlijk genieten.

Trekkershut

Huur een trekkershut en geniet van het kampeergevoel en het comfort van faciliteiten.

Luxe boomhut 'natuur-cabin'

Natuurlijk overnachten in onze nieuwe natuur-cabin voor 2 personen met een grandioos uitzicht.

Vakantieverblijf huren in Drenthe

Wanneer u een accommodatie op onze camping in Drenthe huurt, zult u verstelt staan van de uitstekende faciliteiten die wij bieden. Landgoed Meistershof beschikt over een uniek ecologisch sanitairgebouw en voor de vergeten boodschap en warme broodjes in de ochtend kunt u terecht bij de campingwinkel. Ook is overal op onze camping wifi beschikbaar, tegen betaling. Onze accommodaties liggen aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld. Hier kunnen prachtige wandel- en fietstochten worden gemaakt.

Ook de kinderen beleven een leuke tijd op Landgoed Meistershof. Wij bieden vele speelfaciliteiten, waardoor ze zich urenlang kunnen vermaken. Zo is er een speeltuin met overdekte zand-water-speelplaats, fantastische midgetgolfbaan, sportveld en nog meer…!

Beleven en Genieten

Nabij Landgoed Meistershof liggen ook gezellige dorpjes als Borger, Havelte en Diever voor leuke dagjes uit. Naast het feit dat rondom de camping onvergetelijke wandel- en fietstochten kunnen worden gemaakt is het ook mogelijk om deel te nemen aan één van onze natuurexcursies die wij als gastheer van het Nationaal Park aanbieden. Op steenworpafstand van Dwingeloo en Diever vindt u ook de bijzondere hunebedden en vele speelparadijzen en attractieparken, zoals Attractiepark Slagharen.

logo1 logo4logo5adaclogonkcbeleefparklogo