Wandelen en fietsen in Drenthe

Tijdens uw verblijf op Landgoed Meistershof kunt u wandelen en fietsen in Drenthe door prachtige groene natuur. Onze camping ligt direct aan een Nationaal Park dat onder beheer van Staatsbosbeheer én Natuurmonumenten staat en is omringd door diverse gezellige Drentse dorpjes zoals Dwingeloo en Ruinen. Bij de receptie kunt u informatie krijgen over de mooiste wandel- en fietsroutes in Drenthe. Ook komt er midden op het terrein een geheel overdekte en afsluitbare fietsenstalling, zodat u uw fiets veilig en droog kunt plaatsen. Wilt u gaan fietsen, dan kunt u snel en eenvoudig bij uw fiets. 

Bijzondere routes om te fietsen in Drenthe

fietsen in drentheU kunt natuurlijk diverse apps downloaden, zodat u via uw telefoon wandel- en fietsroutes kunt volgen, maar wij voorzien u ook graag van bijzondere fietslocaties in Drenthe, deze zijn af te halen bij de receptie, ook hebben wij zelf een app waar de leukste fietsroutes in te vinden zijn. Pak uw fiets en verken op uw gemak Nationaal Park Dwingelderveld, natuurgebied Lheebroekerzand en diverse omvangrijke Drentse heidegebieden, bijvoorbeeld de Kraloër Heide.

Ook kunt u een speciale route fietsen langs de Drentse hunebedden en leuke dorpjes als Havelte en Wapserveen. Deze route draagt de naam: Heide/Hunebed-route Uffelte. Een wat langere route is bijvoorbeeld Stuifzand- Zuidlaren, een 56-kilometerlange route langs onder meer Kamp Westerbork en museumdorp Orvelte.

Maak prachtige wandelingen in Drenthe

In Drenthe kunt u prachtige wandelingen maken. Van diverse natuurwandelingen tot wandelingen door gezellige dorpjes. Lekker aan de wandel in Drenthe? Vanaf onze camping loopt u rechtstreeks Nationaal Park Dwingelderveld in. In onze receptie voorzien wij u, als gastheer van dit park, graag voor verdere informatie over wandelen in Drenthe. Ook kunt u een leuke wandeling maken door het monumentale dorpje Orvelte. Beilen en Dwingeloo, nabij Landgoed Meistershof, zijn eveneens prachtige plekken in Drenthe om te wandelen.

Dwingeloo en omgeving

wandelen in drentheDwingeloo, het dorp nabij Landgoed Meistershof, ligt in een adembenemend groen gebied. Bebossing, uitgestrekte vlakten, indrukwekkende vennen en vele heidegebieden zijn kenmerkend. Met een Nationaal Park en natuurgebied Lheebroekerzand om de hoek kunt u stellen dat onze camping wel een heel speciale ligging heeft.

Of u nu door gezellige dorpjes met oude klinkers, ambachtelijke winkeltjes en diverse bezienswaardigheden wilt wandelen of fietsen of juist voor een natuurtocht wilt gaan; u beleeft het tijdens een verblijf op Landgoed Meistershof. Ook een combinatie is natuurlijk mogelijk.

Daarom kiezen onze gasten voor Landgoed Meistershof:

  • Unieke haal- en brengservice
  • Oplaadpunt elektrische auto’s en fietsen
  • Broodjesservice
  • Royale kampeerplaatsen
  • Ligging bij Nationaal Park Dwingelderveld
  • Luxe camperplaatsen
  • Kindvriendelijke camping
  • Meisterlijke Hof Tuinen
  • Wifi
  • Privé sanitair
Laat u inspireren door deze foto's
logo1 logo4logo5adaclogonkcbeleefparklogo