Landgoed Meistershof aan Nationaal Park Dwingelderveld

Landgoed Meistershof ligt direct aan het bijzondere Dwingelderveld, één van de nationale parken van Drenthe. In de nabije omgeving van onze camping is dan ook van alles te doen voor jong en oud. Wandelen en fietsen door de bijzonder groene natuur of langs gezellige dorpjes bijvoorbeeld.

Ook kunt u gaan voor een bezoek aan één van de Drentse dierentuinen, attractieparken of grote winkelsteden. Kortom, voor iedereen is er een bijpassend uitje te vinden in de omgeving van Drenthe.

Eropuit met kinderen in Drenthe

Wat is nou leuker dan er gezellig op uit te gaan met kinderen in Drenthe?

Ontdek Drenthe op zijn mooist

Verblijf en overnacht op Landgoed Meistershof en ga er op uit in Drenthe.

Nationaal Park Dwingelderveld

Op zoek naar een geweldige camping bij het Dwingelderveld in Drenthe?

Ballonvaart vanaf de camping

Maak een ballonvaart en bekijk de camping en omgeving vanuit de lucht.

Geocaching

Als u iets origineels wilt doen tijdens uw vakantie, ga dan geocachen in Drenthe.

Brinkdorp Dwingeloo 

Ontdek het charmante dorp Dwingeloo! 

Wandelen en fietsen

Tijdens uw verblijf kunt u wandelen en fietsen in Drenthe door prachtige groene natuur.

Ontdek de bijzonder groene omgeving van Drenthe

Met vele bijzondere natuurgebieden om de hoek, denk onder andere aan het Lheebroekerzand, Dwingelderveld en de Drents-Friese Wolden, zitten natuurliefhebbers helemaal op hun plek tijdens een verblijf op onze camping. U kunt prachtige wandel- en fietstochten maken, gaan mountainbiken of zelfs de hengel uitgooien in de nabijgelegen visvijver. Ook liggen er gezellige dorpjes rondom onze camping, waaronder Dwingeloo, Diever en Beilen. Leuke dorpjes met veel historie, cultuur en gezellige restaurantjes en ambachtelijke winkeltjes.

Familie-uitjes in Drenthe

Natuurlijk kunt u ook kiezen om er in Drenthe een dagje op uit te gaan met de familie. Op enkele kilometers afstand vindt u diverse speelparadijzen, klimbossen en zwembaden. Ook is een dagje naar Attractiepark Slagharen een echte aanrader. Liever iets indrukwekkends en educatiefs? Breng eens een bezoekje aan Kamp Westerbork in Hooghalen of bezichtig de hunebedden. Want zeg nou zelf: als u eenmaal in Drenthe bent is het toch speciaal om deze grote gesteentes eens van dichtbij te bekijken!

logo1 logo4logo5adaclogonkcbeleefparklogo