Kindvriendelijke camping in Drenthe

Informatie

Kinderen kunnen zich op kindvriendelijk Landgoed Meistershof in Drenthe fantastisch vermaken. De camping biedt vele speelfaciliteiten voor kinderen van alle leeftijden. Zo kunnen zij gedurende de hele vakantie genieten van een onvergetelijke tijd op onze familiecamping. Door de prachtige ligging, direct aan een Nationaal Park, kan jong en oud onbezorgd spelen, rennen, wandelen en fietsen in de groene natuur van Drenthe.

Fantastische speelvoorzieningen op onze familiecamping

familiecamping drenthe camping meistershofOp onze kindvriendelijke camping is een speeltuin aanwezig met overdekte zand-water-speelplaats, zodat ook bij slecht weer kinderen lekker kunnen blijven spelen.

Er zijn diverse picknickplekken en er staat zelfs een oude tractor waar kinderen lekker op kunnen klimmen en klauteren. Onze camping beschikt ook over een geweldige midgetgolfbaan, zandbak, paardenweide, sportveld en meer.

Kortom, enorm veel leuke speelvoorzieningen voor jong en oud. Vervelen op onze camping, dat gaat niet gebeuren. Daarnaast zijn er leuke alternatieven in de omgeving van Landgoed Meistershof.

Gezellige dagjes uit in Drenthe

Gezellige familiecamping met speelfaciliteiten in DrentheEr is niets leukers dan een gezellig dagje uit in Drenthe met familie of vrienden. U kunt onder meer kiezen voor een bezoek aan één van de Drentse natuurgebieden of gemoedelijke dorpjes zoals Diever en museumdorp Orvelte. De typisch Drentse hunebedden in Diever, Havelte of Borger zijn ook een echte aanrader.

Attractiepark Drouwenerzand, Kamp Westerbork in Hooghalen of bijvoorbeeld de Wildlands Adventure Zoo in Emmen zijn ook leuke tips om eropuit te gaan met de kinderen. Met veel indrukwekkende diersoorten, ruime verblijven, spectaculaire shows en diverse attracties dwars door de dierenreservaten heen is Wildlands een echte aanrader voor families met kinderen!

 

Vermaak voor de allerkleinsten

camping met recreatieteamAls u echt op zoek bent naar een dagje uit met de allerkleinsten, dan kunt u eens een keer een kijkje nemen bij Rijk der Kabouters in Eext of bij het Cowboy & Indianen Speelreservaat in Coevorden, vlak aan de Duitse grens. Wat de dag u ook brengt, na een gezellig dagje Drenthe bent u altijd welkom voor een lekker hapje eten in één van de restaurantjes of eetcafeetjes in de omgeving van Landgoed Meistershof. Ook kunt u natuurlijk de barbecue op onze kindvriendelijke camping in Drenthe ontsteken!

Daarom kiezen onze gasten voor Landgoed Meistershof:

  • Unieke haal- en brengservice
  • Oplaadpunt elektrische auto’s en fietsen
  • Broodjesservice
  • Royale kampeerplaatsen
  • Ligging bij Nationaal Park Dwingelderveld
  • Luxe camperplaatsen
  • Kindvriendelijke camping
  • Meisterlijke Hof Tuinen
  • Wifi
  • Privé sanitair
Laat u inspireren door deze foto's
logo1 logo4logo5adaclogonkcbeleefparklogo