Beleef het bij Camping Meistershof in Drenthe

Camping Meistershof in Drenthe staat garant voor een fantastische vakantie. Onze camping beschikt over comfortabele en rustig gelegen kampeerplaatsen. Ook de diverse camperplaatsen zijn meer dan uitstekend en kijken uit over het prachtige aangelegen Nationaal Park. Bovendien hoeft u nooit met slecht weer op vakantie. Met de exclusieve mooi-weer-garantie verplaatst u eenvoudig en snel uw vakantie naar een periode met, voor u, aangename temperaturen.

Luxe kamperen vanaf

€ 21,50 p.n.

Kampeerplaats

Kamperen in Drenthe? Op onze camping met uitzicht op Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe wordt kamperen pas echt bijzonder!

Kamperen met privé sanitair vanaf

€ 27,50 p.n.

Privé sanitair

Op zoek naar een camping met privé sanitair? Tijdens het kamperen op Camping Meistershof is het mogelijk! Genieten van extra luxe.

Camperplaats vanaf

€ 10,00 p.n.

Camperplaats

Speciaal voor camperaars beschikt Camping Meistershof over luxe camperplaatsen in Drenthe met uitzicht op een Nationaal Park!

Uitstekende faciliteiten op onze camping in Drenthe

Tijdens uw verblijf op onze camping in Drenthe geniet u van uitstekende faciliteiten. Onze ruime kampeerplaatsen met gemoedelijke sfeer zijn gelegen op kleinschalige veldjes met veel begroeiing. Indien gewenst kunt u vlonders huren. Daarnaast zijn onze camperplaatsen voorzien van alle gemakken voor camperaars.

Uniek toiletgebouw en privé sanitair op uw kampeerplaats

Op het gebied van sanitair beschikken wij over een uniek luxe en stijlvol toiletgebouw waar buiten letterlijk naar binnen is gehaald voor nóg meer natuurbeleving. Uiteraard kunt u ook kiezen voor privé badkamer in het ecologische toiletgebouw of een privé sanitair cabine op uw kampeerplaats.

Kamperen in een bijzondere omgeving

Niet alleen onze camping in Drenthe is uniek, maar ook de omgeving waarin u kampeert is buitengewoon bijzonder. Vanaf de camping kunt u eenvoudig op pad en de omliggende natuur ontdekken. Er kunnen prachtige wandel- en fietstochten gemaakt worden, maar ook kunt u kiezen voor leuke dagje uit met het gezin, de familie of vrienden.

Gratis natuurexcursies vanaf onze camping in Drenthe

Als gastheer laten wij u ook graag zien hoe mooi de omgeving rondom onze camping in Drenthe is en daarom bieden wij gratis natuurexcursies aan. Zowel voor jong als oud is er van alles te beleven in de omgeving. Kortom, combineer uw verblijf op Camping Meistershof met geweldige uitstapjes in het verrassende Drenthe.

logo1logo2logo3logo4logo5logo5logo7