Ontdek wat onze gasten vertellen over Meistershof

Gastbeoordelingen

Camping Meistershof scoort gemiddeld een 9.1 uit 73 beoordelingen.
Ligging 9.2
Prijs / kwaliteit 8.9
Kindvriendelijk 9.1
Eetgelegenheden 7.5
Staat v/h sanitair 9.6
Hygiëne 9.8

Prachtig in de natuur ingebed

milieubewust gastvrij en mooie natuur
Op vakantie geweest met partner 18-11-2017

Geweldig

Met de hele familie "De Boerderij" gehuurd. Ruime leefruimte met veel speelruimte voor de kinderen. Prima keuken met veel mogelijkheden. Huis was schoon en netjes. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. 1 - puntje: in de boerderij maar 2 douches. Wat magertjes voor een accomodatie van rond de 25 personen. Omgeving prachtig en gezellig aangelegd. Veel speelruimte voor de kinderen. Voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 23-10-2017

Verzorgde en schone camping in prachtige omgeving

Superschoon sanitair, mooie kampeerplekken. Heel fijn dat je kunt kiezen uit autovrije plekken of plaatsen waar je je auto op de plek kunt neerzetten. Helemaal geweldig is de kruidentuin waar je als gast vrij gebruik van kunt maken. Het is hier heel fijn en prachtig.
Op vakantie geweest met partner 16-9-2017

Prachtige camping

Zeer goed verzorgde en ruime camping! Vriendelijke en relaxte receptie en medewerkers. Sanitaire en was voorzieningen absolute top. Ruime plaatsen en veel voorzieningen. Eldorado voor jong en oud. Grenzend aan prachtig natuurgebied met alle denkbare fiets- en wandelmogelijkheden.
Op vakantie geweest met partner 1-9-2017

Super mooie en schone camping

Prachtige camping, mooie grasvelden, heerlijk rustig. En een schitterend schoon toiletgebouw. Geen winkel of eetgelegenheid, maar door de mooie omgeving een paar kilometers fietsen is geen straf.
Op vakantie geweest met partner 31-8-2017

Fantastich in een woord.

Heerlijke camping voor de nodige rust. Mooie fietspaden rondom de camping. Prachtig schoon sanitair. En prima plaatsen voor tent of caravan. En niet te vergeten de vriendelijke servise bij de receptie. Kom hier zeker terug.
Op vakantie geweest met partner 10-7-2017

Elk jaar komen we er !! Al tien jaar lang.

De sanitaire voorzieningen zijn super ! Wij kwamen er al met kleine kinderen die je gemakkelijk in het badje kunt doen. Nu ze groten zijn kunnen ze zelf douchen. Het is een feest die familiedouche en kindersanitair.En ook goed verzorgd en schoon. Ook is het heel fijn dat er autovrije velden zijn. De kinderen kunnen vrijuit spelen en rennen. Even een boodschap halen is echter wel een klein stukje rijden naar Dwingeloo. Maar ach, dat is ook geen straf in die mooie omgeving !
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-5-2017

Verrassend aangename camping!

Wegens drukte op de natuurcamping zijn wij uitgeweken naar deze camping. We zijn aangemaam verrast: goede sfeer, zeer hartelijk en welwillend, alles op en top voor elkaar. Nét dat stapje meer, net dat beetje extra aandacht en dat merk je :) Deze camping ga ik onthouden en promoten! Enige nadeel vonden wij de auto's op de plekken; staat zo lelijk.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-5-2017

Zeer mooie camping

Ons verblijf op meisterhof was fantastisch.. ruime plek ,, veel natuur.. vriendelijk personeel en ook de familie Kllaasen,! Door de vouchers van Bsa28 kwamen we hier terecht .. en we komen zeker terug !
Op vakantie geweest met partner 10-5-2017

Prachtplek! Keurig, gezellig en kindvriendelijk!

Met onze nieuwe caravan gingen we hier het paasweekend proefkamperen. Wat een aangename verrassing: vriendelijk, gastvrij, mooie ruime plekken. Het toiletgebruik was eer compleet en keurig netjes. Voor de kinderen was er meer dan voldoende speelmateriaal. Vooral de overdekte zandspeelplaats: geweldig, zoiets nog niet eerder gezien op een camping! Mooie wandelroutes vanaf de camping. Kortom: we hebben genoten!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-4-2017

Fantastische camping

Hele fraaie ligging, mooie camping, zeer schoon sanitair, goed onderhouden, ruime plaatsen en zeer gastvrij personeel. Wij komen aankomend jaar zeker weer terug
Op vakantie geweest met partner 7-11-2016

Uitstekende camping met heel mooie plaatsen.

Prima, modern en schoon toiletgebouw. Grote plaatsen in het groen. Mooie fiets en wandelomgeving. Prima faciliteiten Verkeersluw en goed internet. Geen negatieve zaken te ontdekken.
Op vakantie geweest met partner 17-9-2016

Rust, ruimte en gezelligheid

Zeer mooie schone camping midden in de natuur. Ruime kampeerplaatsen. Veel mogelijkheden voor ontspanning in de omgeving. Deze camping is echt een aanrader als van rust en ruimte houd.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 30-7-2016

Uitstekend verzorgde camping met oog voor groen

Goed verzorgd sanitair in een heel mooi gebouw met planten op het dak! Mooie groene rand met oa een ven om de camping heen waar veel te beleven valt, leuke uitzichtpunten met picknicktafels. Wel ligging in het boerenland, wat leuk kan zijn maar er wordt ook gewerkt (machinaal). Op fiets- of loopafstand van prachtige natuurgebieden en leuke dorpen. Hele aardige en consciëntieuze eigenaren.die goede service aan de klanten geven oa (veelal) gratis activiteiten zoals kampvuur, excursies, natuuractiviteiten, knutselen, folders en kaarten over recreatiemogelijkheden etc. Ze hadden mij uitgenodigd een natuurbelevings programma te verzorgen voor jong tot oud; de samenwerking en waardering beviel mij prima en in de zomervakantie ben ik er weer.
Op vakantie geweest met partner 17-6-2016

65 plus camping

Mooi gelegen en goed verzorgde camping met leuke speeltuinen voor de kids. Ontvangst onpersoonlijk, en heel kort. kreeg t idee dat mevr. haast had. Daardoor vergat ze waarschijnlijk uit te leggen dan de paaltjes tussen de paden eruit konden worden gehaald, dit ontdekten wij na talloze pogingen om onze plek te bereiken. Douchen kost je al gauw 1,- voor kleine 5 min. Ff de vaat doen idem dito. Gehalte 65 plus was zo,n 85% tijdens ons verblijf. Tot 2 uur s nachts (2x) muziekoverlast gehad, van een talibush? achter de camping. Geweldige knapzakroute vanaf de camping,erg leuk v d kids. Kerkdiensten hangen in wc gebouw. Zondags geen ijsverkoop, snackbar!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-5-2016

Heerlijk weekend gehad op deze prachtige camping

Dit is een mooie camping, de plaatsen zijn groot en verhard, alles super goed onderhouden. De toiletten en douches waren ook super schoon. Dit is een aanrader, prachtige fiets en wandelroutes, en ligt aan de rand van het nationaal Park Dwingelderveld. Het beheerdersechtpaar zijn heel vriendelijk, en gastvrij.
Op vakantie geweest met partner 15-5-2016

Mooi, schoon, vriendelijk

Mooi sanitair met een gezellig muziekje, altijd netjes en schoon ! Aardige, vriendelijke eigenaars. Mooi aangelegde campingplaatsen, leuke recreatie ruimte. Wij zelf zaten in een Trekkershut, handig voor een kort verblijf op de camping.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-5-2016

Een super rustige camping mooi in de natuur

hou je van vertier dan niet hier na toe gaan, hou je van rust en mooie natuur dan een aanrader !
Op vakantie geweest met partner 31-1-2016

Leuk

Hadden een stacaravan gehuurd. Als je graag rug klachten hebt is het een aanrader. Bedden zijn aan vervanging toe. Werd afgedaan met er ligt een top matrasje op. Ikea heeft betere matrassen dus voor de prijs hoeven ze het niet te laten is na een paar x verhuren al terug verdiend.
Op vakantie geweest met partner 29-10-2015

Super mooie camping

Complimenten, wij hebben al veel camings gezien maar deze familie heeft er echt iets van gemaakt. Geweldig sanitair met vloerverwarming, een muziekje en zeer schoon. Maar ook aan de rest is gedacht, de paden, alles netjes ingericht, veel groen en mooie ruime standplaatsen. Wij waren hier een week in September met de camper, ook voor campers is er ruim plaats en alles bij de hand. Bedankt fam. klaassen, ga zo door, Gert& Sylvia Blok
Op vakantie geweest met partner 6-9-2015

Uitstekend

Nog maar net weer thuis, maar ik wil toch even laten weten dat wij twee heerlijke weken op deze fantastische camping hebben doorgebracht. Keurig sanitair, ruime camping plaatsen, vriendelijke eigenaren, mogelijkheid om met excursies mee te gaan. Kortom een echte aanrader in een prachtige buurt! Last but not least, dit alles tegen een redelijke prijs! Volgend najaar zijn wij weer op deze camping te gast!
Op vakantie geweest met partner 3-9-2015

Mooie plek, onvriendelijke bejegening

Mooie plek, keurig onderhouden terrein maar wat een onvriendelijkheid. Eigenaars vooral bezig met inkomsten. Ondanks forse huurprijs voor de groepsaccomodatie elke liter water en gas apart aftekenen. Sanitair boven verouderd en stinkt. Wel verl ruimte en goed uitgeruste keuken. Even vragen hoe je het hebt gehad en of alles is orde was is er niet bij. Absoluut voor verbetering vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 30-8-2015

Wat een supercamping!

Camping "de Meistershof" in Dwingeloo is een hee l fijne camping. Zowel voor families als voor rustzoekers heel goed te doen. Ruime, mooie plekken. Het terrein is goed onderhouden en het sanitair is helemaal top! Familiedouche, waar twee kinderen tegelijk kunnen douchen, erg schoon allemaal en altijd een vriendelijk woord. Wij zijn erg tevreden en komen graag terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-7-2015

Voor herhaling vatbaar.

Wat een mooie camping en wat zijn de eigenaren vriendelijk. Je wordt echt blij van deze camping
Op vakantie geweest met partner 7-5-2015

Superb.

komen er al diverse jaren.. = thuiskomen !!
Op vakantie geweest met partner 25-2-2015

Sfeervolle, superschone camping

Wat een mooie camping! Sfeervol met prieeltjes, klein watergebiedje en watertappunten in vorm van putjes (kraantje op handige hoogte). Supermooi nieuw sanitair-gebouw met milieuvriendelijk groen dak. Lijkt wel een soort wellness-resort met super schoon sanitair, heerlijke douches, kinder-sanitair, sanitair voor mensen met een handicap en zachte spa-relax-muziek. Voor de kinderen leuke zand-waterspeelplaats onder groot afdak, speelveld, dierenweide en voor groot en klein midgetgolf en paaltjeswandeling. Jammer dat we hier maar één nacht waren op fiets-doorreis (in een leuke trekkershut). Willen graag terugkomen!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 26-9-2014

Fantastische camping !

Prima accommodatie erg mooi ,goed onderhouden parkachtige camping ,zeer klantvriendelijk familie zeer behulpzaam Hebben de zaakjes goed op de rit. Nog nooit z'n mooie sanitaire voorziening gezien!
Op vakantie geweest met partner 13-9-2014

Fantastische plek!

Camping de Meistershof is een heerlijke vakantieplek! Spontane, klantvriendelijke eigenaren die hun boeltje goed op orde hebben! Alle lof!!!
Op vakantie geweest met partner 23-8-2014

Hier ga ik nog heel vaak heen!!

Camping Meistershof in Dwingeloo is een fantastische camping. Alles ziet er goed verzorgd uit. De service is zeer goed. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Van knutselochtenden tot ballonvaren, van waterfestijn tot georganiseerde tocht door het Dwingelderveld met een gids. Het personeel is zeer klantvriendelijk. Sanitair wordt meermalen per dag schoon gemaakt, en indien nodig natuurlijk vaker! Het is ook kindvriendelijk, er zijn verschillende speelplekken op het terrein, ook overdekt/danwel binnen. Daarnaast worden geregeld activiteiten georganiseerd door een recreatieteam, voor kinderen, zoals knutselen, vlottenbouwen, kanovaren, en wat al niet meer. Het is prachtig gelegen in Drenthe, aan de rand van het Dwingelderveld, een prachtig natuurgebied. Daarnaast is of fiets- en/of autoafstand gelegenheid voor winkelen, restaurants, zwembaden (openlucht / overdekt) en op een half uur afstand ook een Dierentuin. De prijs/kwaliteit is goed Je krijgt waar voor je geld.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 23-8-2014

Leuk, groen en schoon!

Een hele fijne camping! Groen, ruim en leuke speelplekken voor de kinderen. Die hebben zich zo goed vermaakt. Veel ruimte om te fietsen, een ruime speeltuin en een leuke overdekte speeltuin/zandbak. Mooie fiets- en wandelroutes vanaf de camping. De comfort-camperplekken hebben een super plek met bbq en picknickbank en... een prachtig uitzicht over de bloemenvelden! Dat is nog eens wakker worden. Ook echt een topper: het sanitair!! Zo schoon, daar kunnen sommige hotels niet aantippen! Petje af!! Kortom, een hele fijne camping, we komen graag terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-8-2014

Heerlijke camping

We zijn tijdens proef-Drenthe het weekend naar camping Meistershof geweest. Meistershof is een mooie groene ruim opgezette en deels auto vrije camping. De camping is zeer gevarieerd ingedeelt, heeft prima sanitair (met gezinsdouche) en voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen. Het veld waar wij stonden was heel mooi groot en groen met centraal gelegen een prieel met picknick plaats en waterpunt. Het brood werd 's ochtends gebakken en bestaat uit puntjes of harde bolletjes die uit de diepvries werden gehaald en dat vonden we erg jammer. De receptie en het personeel was vriendelijk en keurig verzorgt. Meistershof is gewoon een goede, rustig gelegen camping met prima voorzieningen waar we graag nog eens terug komen.
Op vakantie geweest met partner 4-8-2014

Super camping

Mooie, keurig onderhouden nette en rustige, niet dure camping. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Goede en gezellige sfeer. Schitterend gelegen in het Dwingelder veld. Fiets en wandel mogelijkheden direct vanaf de camping.
Op vakantie geweest met partner 4-3-2014

Geweldig mooie, parkachtige camping.

Camping Meistershof in Lheebroek bij Dwingeloo is een prima camping met mooie verzorgde ruime plaatsen. Tijdens ons bezoek in het naseizoen waren er weinig kinderen maar als die er wel zijn kunnen ze zich prima vermaken op de diverse speelplaatsen. De camping is zeer gunstig gelegen om de zeer gevarieerde omgeving per fiets te ontdekken. De prijs/kwaliteitverhouding is goed, zeker bij gebruikmaking van ACSI- of BestDeal kortingskaart. We hadden deze camping jaren eerder willen "ontdekken" maar nu dit eenmaal is gebeurd komen we zeker terug.
Op vakantie geweest met partner 9-9-2013

Een prachtige camping !

omgeven door fantastiche Drentse bossen en heide met hun fietspaden en binnen redelijke afstand van de mooie dorpen Beilen en Dwingeloo.
Op vakantie geweest met partner 3-9-2013

Fantastische Camping

We hebben een week in een volledig ingerichte tent van touroperator daar gecampeerd, het was in 1 woord geweldig !!, We gaan zelf een tent kopen en gaan zeker daar weer heen !!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-8-2013

In een woord een fantiastische camping

Camping de Meistershof is een prachtige camping met een schitterend milieuvriendelijk sanitair. De omgeving is zeer geschikt voor fietstochten en wandelingen, omdat de camping bij het mooie natuurgebied Dwingelerveld ligt. Voor de kinderen is er een mooie overdekte speelplaats. Er zijn ook een aantal trekkershutten. De knapzak route kun je vanaf de camping gaan wandelen. Een paar kilometer verder ligt het mooie brinkdorp Dwingeloo met winkels en eetgelegenheden. Het personeel van de camping is vriendelijk een behulpzaam en denkt met u mee. De sfeer op de camping is vriendelijk en rustig. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.
Op vakantie geweest met partner 7-9-2012

Heerlijke plek om een de vakantie door te brengen.

Een paar dagen in een trekkershut verbleven op camping Meistershof dit is ons erg goed bevallen.Deze camping ligt in een prachtige omgeving, je loopt/fietst zo het Dwingelderveld in. Mooi terrein,geweldig sanitair en aan alles is te merken dat de fam.Klaassen het iedere bezoeker naar de zin wil maken.Een kantine of restaurant heeft deze camping niet maar er wordt een aantal keer in de week heerlijke frites gebakken in de snackbar .Elke morgen zijn er verse broodjes verkrijgbaar in het winkeltje.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 24-8-2012

Kamperen in één mooi gebied van Drenthe.

We hebben deze zomer 3 weken op camping de Meistershof in Lheebroek gekampeerd. Een ideale camping voor rustzoekers, mensen die van fietsen houden en voor gezinnen met kleine kinderen. Ruime plekken en super schoon sanitair. Vanaf de camping fiets je zo door het bos naar de Dwingeloose heide. Iedere avond worden de kleintjes opgehaald met de schoolbus ( dat is een trekker met een verbouwde schoolbuskar erachter ) voor het animatieprogramma. Om 19.00 uur zie je overal kleintjes op de camping staan te wachten op de bus, erg leuk om te zien. S ’morgens kun je verse warme broodjes krijgen in het winkeltje, en 3 keer per week is de snackbar open voor wanneer het koken er weer eens bij inschiet. De medewerker zijn vriendelijk en behulpzaam. Het is een no nonsens camping en zeker de moeite waard om eens te gaan bekijken voor diegene die in vakantieplannen heeft op één van de mooiste gebieden Drenthe.
Op vakantie geweest met partner 22-8-2012

Kamperen op één van de mooiste plekjes in Drenthe

Deze zomer hebben we 3 weken gekampeerd op camping Meistershof in Lheebroek. Super nette camping en een ideale plek voor rustzoekers, fietsers en gezinnen met kleine kinderen. Het sanitairgebouw is supper en erg schoon, daar wordt veel andacht aan besteed. Vanaf de camping fiets je zo door het bos richting de Dwingeloose hei. De kleine kinderen worden iedere avond opgehaald met de schoolbus ( is een trekker met omgebouwde kar tot schoolbus ) voor het animatieprogramma. Om 19.00 uur staan overal kleintjes te wachten op de bus, erg leuk om te zien. Iedere ochtend zijn er verse warme broodjes in het winkeltje, en 3 keer per is de snackbar open voor wanneer het koken er weer eens bij in schiet. De medewerkers van de camping zijn erg behulpzaam en er kan altijd wel een praatje vanaf. Een campning die zeker de mooite waard is om eens te bekijken je voelt je er snel thuis.
Op vakantie geweest met partner 22-8-2012

Fijne camping

We zijn 3 weken op de camping geweest. Geweldige, nieuwe sanitair en superschoon. Vriendelijk echtpaar en leuk recreatieteam voor de kinderen. Ruime plaatsen. Voor ons geldt: Tot volgend jaar. Tom, Nanet en de kids
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-8-2012

Mooie camping,maar onklantvriendelijke eigenaars.

Dit is echt een mooie camping maar wat een klantonvriendelijk eigenaars echtpaar!!! Omdat wij dichtbij wonen waren we zaterdagmorgen al om 10.45 op de camping aanwezig om er een lekker week-end met ook andere familie door te brengen(we bleven 1 nacht.) Al bij aankomst kregen we te horen dat dat wel heel optimaal gebruik maken van een overnachting was, zo vroeg komen gaf eigenlijk geen pas en daar moest dus voor betaald worden, wij wilden zondag tot een uur of 5 blijven en we wisten dat daar €9 voor betaald moest worden, geen punt natuurlijk. Wat schetst onze verbazing bij het rekenen mosten we € 51,00 !!!!! betalen,voor 1 overnachting met inderdaad een beetje extra tijd, een zeer onchristelijke manier van geld verdienen. en een tip, beetje vriendelijker mag ook wel !!!!!!
Op vakantie geweest met partner 12-8-2012

Fantastische camping.

We hadden met een stel vrienden gereserveerd voor 5 nachten. Het zijn vier weken geworden. De eigenaars en medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam. De aanleg en indeling van de camping is schitterend en de plaatsen heel ruim. Het sanitair is bijna onwerkelijk voor een camping. Heel ruim, super schoon en in een prachtig gebouw. De omgeving is zo mooi dat we zelfs na 4 weken er nog niet waren uitgekeken. We gaan hier hopelijk, voor de zoveelste keer, weer terug komen.
Op vakantie geweest met partner 27-6-2012

Meisterlijke hof

Geweldige plek idyllisch aangelegd. Zeldzaam in haar soort met hart voor de natuur
Op vakantie geweest met partner 19-12-2011

Prettige camping

Mooie ruime plaatsen, een geweldig mooie sanitair gebouw.
Op vakantie geweest met partner 3-10-2011

Aanrader, prachtige camping, rustig gelegen

Schitterend onderhouden camping met veel groen en uitstekende sanitaire voorzieningen, vriendelijke en behulpzame beheerders. Komen hier zeker weer terug
Op vakantie geweest met oudere kinderen 12-8-2011

Tot volgend jaar!

Camping Meistershof is een kindvriendelijke camping met geweldig mooi en goed schoongehouden sanitair. Bij de receptie werken meerdere personen, maar zijn allemaal heel vriendelijk en zorgzaam. Wij komen volgend jaar zeker weer.
Op vakantie geweest met partner 22-7-2011

Goed met vraagtekens

- camping is voor het gebodene te duur. - met respect voor ieders vrijheid van geloof, moet ook een ieder vrijgelaten worden wanneer er sprake is van een andere mening. - receptie onvoldoende open (zondag al bijna helemaal niet) - onderhoud zonder meer goed - overal moet je voor betalen. Douche, warm water om af te wassen of je op te frissen. En dan ook extra voor groene stroom betalen. (niet te weinig) Andere campings die deel uit maken van dezelfde organisatie zijn beter en goedkoper. Jammer
Op vakantie geweest met partner 17-7-2011

65+ camping

beetje burgelijk en alles is extra betalen, veel scootmobielen en rollatoren, veel vaste gasten zoek je levendigheid dan niet doen. is voor ouderen geschikt die maanden lang in de caravan zitten
Op vakantie geweest met partner 16-7-2011

Super mooie camping

Er mooie camping dichtbij het nationaalpark dwingelderveld. De camping is een uit de kluiten gewassen "boederij" camping. Er is een dierenweide met wat geitjes, schapen en kippen, erg leuk voor de kids. Op de camping zijn op verschillende plekken leuke speelplekjes gemaakt. Verder zijn er 2 grote speeltuinen. De plekken zijn ruim en het sanitair gebouw is echt super schoon. Het lijkt op hotelsanitair :-). Wanneer het sanitair gratis zou zijn dan zou de score veranderen van een dikke 9 in een 10! :-) De camping gaat erg met zijn tijd mee zo werkt de slagboom met een kentekencamera, dus geen gehannes met kaartjes bij de poort. Het douchen en warm water gebeurt met een zgn sepkey, een prepaid dongle waar je bijna alles mee kan erg handig en gebruiksvriendelijk. De broodjes service 's morgens is ook perfect vers afgebakken broodjes. De camping is niet de goedkoopste maar is wel erg goed. Het animatieteam is lekker kneuterig en doen het goed, de kids vonden het super !
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-6-2011

Prachtige camping, uitstekende beheerders

Meivakantie 2011. Zoals gezegd: prachtige camping, uitstekende beheerders. Super klantvriendelijk. Sanitair is fantastisch. Camping ligt tegen Natuurpark Dwingelderveld aan en ook Natuurpark Drents-Friese Wold is op de fiets te doen. Plaatsen zijn zeer ruim en over het algemeen zonnig. Animatie was niet van het hoogste niveau, maar prima voor de kinderen en daar gaat het om. Mooie overdekte speelplaats/zandbak. In de meivakantie was de camping lang niet vol en wat er stond, waren veel oudere echtparen, waarvan de meesten schijnbaar al jaren op de camping staan. Als nieuwkomers kregen we dan ook weinig reactie op het groeten van mensen. Wij hoeven geen feest met de buren op de camping, maar een groet of misschien zelfs wel een praatje, moet er wel af kunnen. Voor ons uiteindelijk reden eerder van de camping te vertrekken. Is geen aanmerking op de camping, maar je moet er wel van houden.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-5-2011

logo1logo2logo3logo4logo5logo5logo7