Eropuit met kinderen in Drenthe

Wat is nou leuker dan er gezellig op uit te gaan met kinderen in Drenthe? Drenthe kent een veelzijdige natuur en de provincie staat bol van de attractieparken, speelparadijzen en zwembaden. Ideaal om er tijdens een verblijf in Drenthe op uit te gaan met kinderen. Na een geweldige dag kunt u heerlijk en in alle rust overnachten op Landgoed Meistershof in Dwingeloo. Ook ligt onze camping aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld waar kinderen heerlijk kunnen ravotten, spelen en rondrennen.

Gezellige tips om eropuit te gaan in Drenthe

eropuit met kinderen in drentheNaast alle speelfaciliteiten op onze camping hebben wij talloze tips om eropuit te gaan in Drenthe. U kunt lekker de natuur in en diverse wandel- of fietsroutes volgen speciaal voor kinderen. Ook omliggende dorpjes als Ruinen, Dwingeloo en Diever zijn geweldig om te bezoeken. Hier bevinden zich diverse gezellige restaurantjes en pannenkoekenhuizen waar u met de kinderen heerlijk kunt eten. Voor meer tips en informatie kunt u altijd terecht bij onze receptie op de camping.

De leukste dagjes uit in Drenthe met kinderen

luchtballonvaart drentheWilt u graag een leuk dagje uit in Drenthe met de kinderen? Als uw kinderen gek van dieren zijn kunt u bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Attractiepark Slagharen of, voor de kleinere kinderen, Klimbos Appelscha zijn ook echte aanraders voor een dagje uit in Drenthe. Wilt u graag een educatief dagje met de kinderen, dan kunt u bijvoorbeeld Herinneringscentrum Kamp Westerbork of de Drentse hunebedden bezoeken. Een ervaring voor het leven.

Ballonvaart vanaf de camping

Voor echte avonturiers hebben wij nog iets in petto. Landgoed Meistershof organiseert namelijk heuse ballonvaarten over Nationaal Park Dwingelderveld. Welke richting u precies op gaat ligt helemaal aan de wind, maar dat het een geweldige belevenis is, dat is zeker. De ballonvaart is echter wel tegen betaling. Dit in tegenstelling tot onze natuurexcursie die wij gratis aanbieden. Ook voor kinderen is dit natuurlijk erg bijzonder.

Daarom kiezen onze gasten voor Landgoed Meistershof:

  • Unieke haal- en brengservice
  • Oplaadpunt elektrische auto’s en fietsen
  • Broodjesservice
  • Royale kampeerplaatsen
  • Ligging bij Nationaal Park Dwingelderveld
  • Luxe camperplaatsen
  • Kindvriendelijke camping
  • Meisterlijke Hof Tuinen
  • Wifi
  • Privé sanitair
Laat u inspireren door deze foto's
logo1 logo4logo5adaclogonkcbeleefparklogo