Kamperen in Drenthe met het speciale camp on-camp off arrangement

Informatie

Met het speciale camp on-camp off arrangement van Camping Meistershof in Drenthe kampeert u niet alleen voordelig, maar kiest u gedurende een heel seizoen zelf 90 dagen uit wanneer u komt kamperen. Dat hoeft dus niet aaneengesloten te zijn. 

Elke kampeerplaats op onze camping is bijzonder, doordat onze camping gelegen is aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld. Kiest u voor dit arrangement, dan kunt u voor één periode een voorkeursplaats doorgeven. Helaas kunnen wij niet garanderen dat deze plaats in de door u gewenste periode ook daadwerkelijk vrij is. Uiteraard zorgen wij er dan samen met u voor dat u een andere geschikte kampeerplaats krijgt voor een geweldige vakantie midden in de Drentse natuur.

Uitstekende faciliteiten op Camping Meistershof in Drenthe

Tijdens het kamperen met het camp on-camp off arrangement op Camping Meistershof in Drenthe beschikt u over uitstekende faciliteiten. Campinggasten mogen te allen tijde gebruik maken van het ecologische en geheel duurzame sanitairgebouw. Daarnaast is het mogelijk om te beschikken over privé sanitair.

Op de camping is wifi tegen een kleine vergoeding aanwezig en ook worden er enkele campingdiensten gehouden in de zomer. Voor jong en oud zijn er allerlei speelfaciliteiten zoals een grote speeltuin met overdekte zand-water-speelplaats, jeu-de-boulesbaan en midgetgolfbaan.

Bijzondere omgeving en natuur van Drenthe

Kinderen, jongeren, volwassenen of ouderen, iedereen kan zich vermaken in de prachtige omgeving van Drenthe. De twee aangelegen natuurgebieden maken elke wandel- of fietstocht uniek en bijzonder. Ook kunnen kinderen lekker ravotten en is het Dwingelderveld dé plek voor geocaching. Als gastheer van dit natuurgebied biedt Camping Meistershof gratis natuurexcursies aan.

In Drenthe is het ook leuk om met het hele gezelschap een dagje naar Kamp Westerbork in Hooghalen of Wildlands Adventure Zoo in Emmen te gaan. Onze camping beschikt over oplaadpunten voor elektrische auto’s en fietsen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan tijdens het kamperen in Drenthe met het camp on-camp off arrangement!

Wilt u meer informatie of dit arrangement op Camping Meistershof direct boeken? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle arrangementenNeem contact op voor meer informatie

Daarom kiezen onze gasten voor Camping Meistershof:

  • Unieke haal- en brengservice
  • Oplaadpunt elektrische auto’s en fietsen
  • Broodjesservice
  • Royale kampeerplaatsen
  • Ligging bij Nationaal Park Dwingelderveld
  • Luxe camperplaatsen
  • Kindvriendelijke camping
  • Meisterlijke Hof Tuinen
  • Wifi
  • Privé sanitair
Laat u inspireren door deze foto's
logo1logo2logo3logo4logo5logo5logo7