Fietsarrangement tijdens Fiets4daagse in Dwingeloo op Camping Meistershof

Informatie

Camping meistershof dwingeloo drenthe kl 03Een Fiets4daagse fietsarrangement in Drenthe boekt u voordelig op Camping Meistershof in Dwingeloo. De Fiets4daagse van Dwingeloo vindt dit jaar plaats van dinsdag 25 - vrijdag 28 augustus. Er worden weer mooie routes uitgezet die u langs vele mooie plekken brengt.

Wilt u liever zelf de omgeving op de fiets ontdekken? Ook dat is heel goed mogelijk. Onze camping ligt in een schitterende en bovenal groene omgeving waardoor allerlei bijzondere fietsroutes lopen. Na een dag fietsen kunt u heerlijk en in alle rust overnachten.

Speciaal voor deze periode hebben wij een aantrekkelijk arrangement samengesteld. U kunt met 2 personen al een week komen kamperen voor € 117,50. Voor een comfortplaats betaalt u slechts € 10,00 meer. U kunt dit arrangement boeken voor de volgende periodes:

 

Drents fietsarrangement met vele voordelen

Het arrangement is inclusief toeristenbelasting en elektra. Daarnaast mag u gebruik maken van allerlei campingfaciliteiten. Resereven kan online, telefonisch via 0521 - 597 278 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Fietsarrangement in schitterende natuur van Drenthe

fietsarrangement drentheGedurende het fietsarrangement in Drenthe bent u een week lang omringd door adembenemende natuur. Onze camping in Dwingeloo ligt namelijk aan de rand het Nationaal Park Dwingelderveld. Er liggen prachtige fietsroutes in de omgeving. Naast talloze fietsmogelijkheden kunt u ook wandelend allerlei verrassende spots in één van de groenste provincies van Nederland ontdekken. Een fietsarrangement in Drenthe is een absolute aanrader. Drenthe is prachtig, echt waar!

Neem contact op voor meer informatie

logo1logo2logo3logo4logo5logo5adaclogonkc