Camping Meistershof in Drenthe

Op Camping Meistershof in Drenthe kan jong en oud genieten van een onvergetelijke vakantie. Onze bijzondere familiecamping ligt direct aan Nationaal Park Dwingelderveld nabij Dwingeloo en biedt geweldige faciliteiten. De kampeerplaatsen zijn prachtig groen, rustig gelegen en bovendien zeer comfortabel.

Ook beschikt de camping over eveneens comfortabele camperplaatsen met uniek uitzicht op het adembenemende natuurpark waar u het hele jaar kunt komen kamperen met uw camper. Na een heerlijke dag op onze camping in Drenthe of in de wijde omgeving kunt u in alle rust overnachten op uw eigen kampeer- of camperplaats. Wilt u liever huren? Dan zijn onze stacaravans, bijzondere natuur-cabins of blokhutten zeker een aanrader voor u.

Ontdek onze camping in Drenthe en geniet

Camping Meistershof is meer dan een gezellige en kindvriendelijke camping in Drenthe. Als campinggast kunt u gratis deelnemen aan door ons georganiseerde natuurexcursies en daarnaast bieden wij een unieke haal- en brengservice voor uw caravan. En zit het weer even tegen, maak dan gebruik van exclusieve mooi-weer-garantie. Zo bent u gegarandeerd van een vakantie met goed weer.

Urenlang spelen, ravotten en klimmen op onze camping in Drenthe

Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Zij kunnen dag in dag uit klimmen en klauteren in de bossen of in de grote speeltuin met overdekte zand-water-speelplaats. Daarnaast beschikken wij over een fantastische midgetgolfbaan, zandbak, sportveld en nog meer…!

Ontdek de leukste plekjes in de veelzijdige omgeving

De veelzijdige omgeving leent zich uitstekend voor de mooiste wandel- en fietstochten en gezellige dagjes uit met het hele gezin. De provincie Drenthe kent een veelzijdige natuur en de provincie staat bol van de attractieparken, speelparadijzen en zwembaden. Ook een ballonvaart vanaf onze camping behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op of loop langs de receptie, dan geven wij u de leukste eropuit-tips.

Heeft u na zo’n leuke dag trek gekregen? In de omliggende dorpjes als Ruinen, Dwingeloo en Diever vindt u sfeervolle restaurantjes en pannenkoekenhuizen waar u heerlijk kunt eten.

Van 1 april tot 30 september bent u van harte welkom om te komen kamperen op de camping. Wanneer u wilt komen kamperen met uw camper op de speciale camperplaatsen of een blokhut wilt huren bent u het gehele jaar van harte welkom. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kom dan gerust bij ons langs voor een rondleiding. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

omgevingtxt

Daarom kiezen onze gasten voor Camping Meistershof:

  • Unieke haal- en brengservice
  • Oplaadpunt elektrische auto’s en fietsen
  • Broodjesservice
  • Royale kampeerplaatsen
  • Ligging bij Nationaal Park Dwingelderveld
  • Luxe camperplaatsen
  • Kindvriendelijke camping
  • Meisterlijke Hof Tuinen
  • Wifi
  • Privé sanitair
Laat u inspireren door deze foto's

omgevingtxt2

logo1logo2logo3logo4logo5logo5adaclogonkc