Camperplaats in Drenthe op Camperlandgoed Meistershof

Camperplaats drentheDe camperplaatsen in Drenthe maken kamperen met uw camper wel erg aangenaam. Gedurende het hele jaar kunt u komen kamperen met uw camper op de ruime camperplaatsen. Deze plaatsen zijn voorzien van vele gemakken voor camperaars en kijken uit op een schitterend Nationaal Park. Als gastheer van het natuurpark bieden wij gratis natuurexcursies aan in de maanden mei tot en met september. Zo kunt ook u de schoonheid van dit natuurgebied ontdekken!

Campercamping met goede faciliteiten, service en gastvrijheid

Tijdens uw vakantie op onze campercamping beschikt u over goede faciliteiten:

  • Ruime, verharde camperplaatsen
  • Elektra (muntautomaat)
  • Ecologisch en duurzaam sanitair gebouw
  • Gratis Wifi
  • In juli en augustus gratis toegang tot het zwembad van Dwingeloo

Onze camperplaaten zijn het hele jaar boekbaar, dus ook in de winter. Zo kunt u lekker lang vakantie vieren, wanneer u maar wilt.

Extra service van Landgoed Meistershof: heeft u net uw camper goed en wel staan en moet u toch nog even snel een boodschap doen, dan kunt u een fiets of een elektrische auto huren op de receptie.

Informatie

Unieke ligging naast Nationaal Park het Dwingelderveld

kamperen met camper in drentheOntdek de natuur tijdens uw vakantie in Drenthe. Nationaal Park Dwingelderveld leent zich uitstekend voor mooie wandelingen en fietstochten en is dan ook de perfecte plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Ook voor uw trouwe viervoeter is een kampeervakantie op onze camping een echte aanrader. Wij beschikken zelfs over een speciale hondendouche ter verkoeling van uw hond.

Eropuit in de omgeving van Drenthe

De omgeving van onze camping biedt uitkomst voor jong en oud. U kunt er gezellig een dagje op uit gaan. Zowel op het gebied van historie en cultuur als op het gebied van amusement is er van alles te beleven. Kamp Westerbork, de vele musea in de buurt of gezellige dorpjes als Havelte en Orvelte zijn fantastisch om te bezoeken. Ook kunt u met het hele gezelschap bijvoorbeeld een dagje naar Klimbos Appelscha of Wildlands Adventure Zoo in het prachtige Emmen!

Als afsluiter van de dag kunt u smakelijk genieten in een restaurant in Dwingeloo, op loopafstand van Camperlandgoed Meistershof.

Uitstekende faciliteiten op onze camping in Drenthe

Tijdens uw verblijf op onze camping in Drenthe geniet u van uitstekende faciliteiten. Onze ruime kampeerplaatsen zijn gelegen op kleinschalige veldjes met veel begroeiing. Indien gewenst kunt u vlonders huren. Daarnaast zijn onze camperplaatsen voorzien van alle gemakken voor camperaars.

Uniek toiletgebouw en privé sanitair 

Wij beschikken over een uniek luxe en stijlvol toiletgebouw op onze camping in Drenthe waar buiten letterlijk naar binnen is gehaald voor nóg meer natuurbeleving. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een privé badkamer in het ecologische toiletgebouw of privé sanitair cabine op uw kampeerplaats.

Kindvriendelijke camping in Drenthe voor veel plezier!

Landgoed Meistershof biedt veel vertier voor kinderen van alle leeftijden. In de speeltuin op onze camping kunt u heerlijk ravotten en kliederen in het overdekte zand-water-speelplaats. Onze camping beschikt ook over een geweldige midgetgolfbaan, overdekte zandspeelplaats, paardenweide, sportveld en meer.

Kamperen in een bijzondere omgeving

Niet alleen onze camping in Drenthe is uniek, maar ook de omgeving waarin u kampeert is buitengewoon bijzonder. Vanaf de camping kunt u eenvoudig op pad en de omliggende natuur ontdekken. Er kunnen prachtige wandel- en fietstochten gemaakt worden, maar ook kunt u kiezen voor leuke dagje uit met het gezin, de familie of vrienden.

Eropuit met de kinderen 

Er zijn talloze mogelijkheden voor een dagje eropuit met de kinderen. Spot de leeuwenkoning op de leeuwenberg in Wildlands Adventure Zoo in Emmen of ga op avontuur in Attractiepark Slagharen. Liever een educatief dagje uit? Breng dan een bezoek aan Herinneringscentrum Kamp Westerbork of de Drentse hunebedden.

logo1 logo4logo5adaclogonkcbeleefparklogo