videobutton

Camperplaats in Drenthe

De comfortabele camperplaatsen in Drenthe maken kamperen met uw camper wel erg aangenaam. Gedurende het hele jaar kunt u komen kamperen met uw camper op de ruime camperplaatsen. Deze plaatsen zijn voorzien van vele gemakken voor camperaars en kijken uit op een schitterend Nationaal Park. 

Kamperen met een camper op een camperplaats of kampeerplaats

Landgoed Meistershof biedt de mogelijkheid om te kamperen met een camper op een kampeerplaats op de camping of op een verharde camperplaats op ons camperpark. Het camperpark is gelegen aan de rand van de camping met uitzicht op Nationaal Park Dwingelderveld.

De kampeerplaatsen op de camping zijn niet verhard en daarom alleen geschikt voor kleine(re) campers. Wanneer u slechts één of enkele nachten wilt verblijven adviseren we ook onze luxe camperplaats op het camperpark te bekijken.

Camperpark Meistershof is het gehele jaar geopend. De verharde camperplaatsen zijn geschikt voor kleine en grote campers. Houdt u van extra comfort, bekijk dan ook onze unieke camperplaatsen met een camperport. Deze camperplaatsen beschikken over een overkapping voor uw camper en een veranda met royale berging. Er is zelfs een camperport met privé sanitair en buitenkeuken, dat is pas luxe camperen!

Camperplaats op camperpark

Camperplaatsen op ons Camperpark in het kort:

  • verharde camperplaatsen
  • voor grote en kleine campers
  • 12 maanden per jaar geopend

Zoek & boek een camperplaats op ons Camperpark

 
 

Kampeerplaats

Kamperen in Drenthe? Op onze camping met uitzicht op Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe wordt kamperen pas echt bijzonder!

Camperplaats standaard

Privé sanitair

Op zoek naar een camping met privé sanitair? Tijdens het kamperen op Landgoed Meistershof is het mogelijk! Genieten van extra luxe.

Camperplaats comfort

Uitstekende faciliteiten op onze camping in Drenthe

Tijdens uw verblijf op onze camping in Drenthe geniet u van uitstekende faciliteiten. Onze ruime kampeerplaatsen zijn gelegen op kleinschalige veldjes met veel begroeiing. Indien gewenst kunt u vlonders huren. Daarnaast zijn onze camperplaatsen voorzien van alle gemakken voor camperaars.

Uniek toiletgebouw en privé sanitair 

Wij beschikken over een uniek luxe en stijlvol toiletgebouw op onze camping in Drenthe waar buiten letterlijk naar binnen is gehaald voor nóg meer natuurbeleving. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een privé badkamer in het ecologische toiletgebouw of privé sanitair cabine op uw kampeerplaats.

Kindvriendelijke camping in Drenthe voor veel plezier!

Landgoed Meistershof biedt veel vertier voor kinderen van alle leeftijden. In de speeltuin op onze camping kunt u heerlijk ravotten en kliederen in het overdekte zand-water-speelplaats. Onze camping beschikt ook over een geweldige midgetgolfbaan, overdekte zandspeelplaats, paardenweide, sportveld en meer.

Kamperen in een bijzondere omgeving

Niet alleen onze camping in Drenthe is uniek, maar ook de omgeving waarin u kampeert is buitengewoon bijzonder. Vanaf de camping kunt u eenvoudig op pad en de omliggende natuur ontdekken. Er kunnen prachtige wandel- en fietstochten gemaakt worden, maar ook kunt u kiezen voor leuke dagje uit met het gezin, de familie of vrienden.

Eropuit met de kinderen 

Er zijn talloze mogelijkheden voor een dagje eropuit met de kinderen. Spot de leeuwenkoning op de leeuwenberg in Wildlands Adventure Zoo in Emmen of ga op avontuur in Attractiepark Slagharen. Liever een educatief dagje uit? Breng dan een bezoek aan Herinneringscentrum Kamp Westerbork of de Drentse hunebedden.

logo1 logo4logo5adaclogonkcbeleefparklogo