videobutton

Camperplaats in Drenthe

De comfortabele camperplaatsen in Drenthe maken kamperen met uw camper wel erg aangenaam. Gedurende het hele jaar kunt u komen kamperen met uw camper op de ruime camperplaatsen. Deze plaatsen zijn voorzien van vele gemakken voor camperaars en kijken uit op een schitterend Nationaal Park. Als gastheer van het natuurpark bieden wij gratis natuurexcursies aan in de maanden mei tot en met september. Zo kunt ook u de schoonheid van dit natuurgebied ontdekken!

Kamperen met een camper op een camperplaats of kampeerplaats

Camping Meistershof biedt de mogelijkheid om te kamperen met een camper op een kampeerplaats op de camping of op een verharde camperplaats op ons camperpark. Het camperpark is gelegen aan de rand van de camping met uitzicht op Nationaal Park Dwingelderveld.

De kampeerplaatsen op de camping zijn niet verhard en daarom alleen geschikt voor kleine(re) campers. Wanneer u slechts één of enkele nachten wilt verblijven adviseren we ook onze luxe camperplaats op het camperpark te bekijken.

Camperpark Meistershof is het gehele jaar geopend. De verharde camperplaatsen zijn geschikt voor kleine en grote campers. Houdt u van extra comfort, bekijk dan ook onze unieke camperplaatsen met een camperport. Deze camperplaatsen beschikken over een overkapping voor uw camper en een veranda met royale berging. Er is zelfs een camperport met privé sanitair en buitenkeuken, dat is pas luxe camperen!

Camperplaats op camping

Camperplaatsen op de camping in het kort:

  • onverharde kampeerplaatsen
  • voor kleine(re) campers
  • geopend van april tot oktober

Zoek & boek een camperplaats op de camping

 
 

Kampeerplaats

Kamperen in Drenthe? Op onze camping met uitzicht op Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe wordt kamperen pas echt bijzonder!

Camperplaats standaard

Privé sanitair

Op zoek naar een camping met privé sanitair? Tijdens het kamperen op Camping Meistershof is het mogelijk! Genieten van extra luxe.

Camperplaats comfort

Uitstekende faciliteiten op onze camping in Drenthe

Tijdens uw verblijf op onze camping in Drenthe geniet u van uitstekende faciliteiten. Onze ruime kampeerplaatsen met gemoedelijke sfeer zijn gelegen op kleinschalige veldjes met veel begroeiing. Indien gewenst kunt u vlonders huren. Daarnaast zijn onze camperplaatsen voorzien van alle gemakken voor camperaars.

Uniek toiletgebouw en privé sanitair 

Wij beschikken over een uniek luxe en stijlvol toiletgebouw op onze camping in Drenthe waar buiten letterlijk naar binnen is gehaald voor nóg meer natuurbeleving. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een privé badkamer in het ecologische toiletgebouw of privé sanitair cabine op uw kampeerplaats.

Kindvriendelijke camping in Drenthe voor veel plezier!

Camping Meistershof biedt veel vertier voor kinderen van alle leeftijden. In de grote speeltuin op onze camping kunt u heerlijk ravotten en kliederen in het overdekte zand-water-speelplaats. Onze camping beschikt ook over een geweldige midgetgolfbaan, zandbak, paardenweide, sportveld en meer.

Kamperen in een bijzondere omgeving

Niet alleen onze camping in Drenthe is uniek, maar ook de omgeving waarin u kampeert is buitengewoon bijzonder. Vanaf de camping kunt u eenvoudig op pad en de omliggende natuur ontdekken. Er kunnen prachtige wandel- en fietstochten gemaakt worden, maar ook kunt u kiezen voor leuke dagje uit met het gezin, de familie of vrienden.

Gratis natuurexcursies vanaf onze camping in Drenthe

Als gastheer laten wij u ook graag zien hoe mooi de omgeving rondom onze camping in Drenthe is en daarom bieden wij gratis natuurexcursies aan. Zowel voor jong als oud is er van alles te beleven in de omgeving. Kortom, combineer uw verblijf op Camping Meistershof met geweldige uitstapjes in het verrassende Drenthe.

Eropuit met de kinderen 

Er zijn talloze mogelijkheden voor een dagje eropuit met de kinderen. Spot de leeuwenkoning op de leeuwenberg in Wildlands Adventure Zoo in Emmen of ga op avontuur in Attractiepark Slagharen in Hardenberg. Liever een educatief dagje uit? Breng dan een bezoek aan Herinneringscentrum en Kamp Westerbork of de Drentse hunebedden.

logo1logo2logo3logo4logo5logo5adaclogonkc