Camperplaats met overkapping? Ontdek onze camperport!

camperplaats met overkapping drenthe Ontdek onze bijzondere camperport: een camperplaats met overkapping. Bij aankomst staat de lounge set al voor u klaar en uw fietsen kunt u stallen in de berging met oplaadpunt voor e-bikes. Ervaar de luxe en comfort op onze camperport!

Comfortabel onder uw eigen overkapping kunt u genieten van een fijne vakantie. Ideaal, want bij zonnig weer heeft u altijd een beetje schaduw en mocht het regenen dan kunt u toch nog even droog buiten zitten en genieten van een prachtig uitzicht op Nationaal Park Dwingelderveld.

Informatie

Comfortabele camperplaats met camperport

Onze camperport beschikt over:

  • Wateraansluiting en -afvoer
  • Elektra
  • Gratis Wifi
  • Veranda met lounge set
  • Royale berging
  • Prive kampvuurplaats
  • Oplaadpunt voor e-bikes.

Onze camperplaaten zijn het hele jaar geopend, dus ook in de winter. U kunt dan lekker lang vakantie vieren of de plaats als winterstalling gebruiken. Zo staat uw camper altijd droog en kunt u bij aankomst meteen genieten van uw vakantie. Door de royale berging staan uw fietsen gedurende uw aan- en afwezigheid altijd veilig en droog achter slot en grendel. 

Extra service van Landgoed Meistershof: heeft u net uw camper goed en wel staan en moet u toch nog even snel een boodschap doen, dan kunt u een fiets of een elektrische auto huren op de receptie.

Boek online snel en eenvoudig uw camperplaats op onze camperpark. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. 

Uitstekende faciliteiten op onze camping in Drenthe

Tijdens uw verblijf op onze camping in Drenthe geniet u van uitstekende faciliteiten. Onze ruime kampeerplaatsen met gemoedelijke sfeer zijn gelegen op kleinschalige veldjes met veel begroeiing. Indien gewenst kunt u vlonders huren. Daarnaast zijn onze camperplaatsen voorzien van alle gemakken voor camperaars.

Uniek toiletgebouw en privé sanitair 

Wij beschikken over een uniek luxe en stijlvol toiletgebouw op onze camping in Drenthe waar buiten letterlijk naar binnen is gehaald voor nóg meer natuurbeleving. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een privé badkamer in het ecologische toiletgebouw of privé sanitair cabine op uw kampeerplaats.

Kindvriendelijke camping in Drenthe voor veel plezier!

Camping Meistershof biedt veel vertier voor kinderen van alle leeftijden. In de grote speeltuin op onze camping kunt u heerlijk ravotten en kliederen in het overdekte zand-water-speelplaats. Onze camping beschikt ook over een geweldige midgetgolfbaan, zandbak, paardenweide, sportveld en meer.

Kamperen in een bijzondere omgeving

Niet alleen onze camping in Drenthe is uniek, maar ook de omgeving waarin u kampeert is buitengewoon bijzonder. Vanaf de camping kunt u eenvoudig op pad en de omliggende natuur ontdekken. Er kunnen prachtige wandel- en fietstochten gemaakt worden, maar ook kunt u kiezen voor leuke dagje uit met het gezin, de familie of vrienden.

Gratis natuurexcursies vanaf onze camping in Drenthe

Als gastheer laten wij u ook graag zien hoe mooi de omgeving rondom onze camping in Drenthe is en daarom bieden wij gratis natuurexcursies aan. Zowel voor jong als oud is er van alles te beleven in de omgeving. Kortom, combineer uw verblijf op Camping Meistershof met geweldige uitstapjes in het verrassende Drenthe.

Eropuit met de kinderen 

Er zijn talloze mogelijkheden voor een dagje eropuit met de kinderen. Spot de leeuwenkoning op de leeuwenberg in Wildlands Adventure Zoo in Emmen of ga op avontuur in Attractiepark Slagharen in Hardenberg. Liever een educatief dagje uit? Breng dan een bezoek aan Herinneringscentrum en Kamp Westerbork of de Drentse hunebedden.

logo1logo2logo3logo4logo5logo5adaclogonkc